Az itt található anyagok nagy része Microsoft Word, Microsoft PowerPoint formátumban tölthető le.

V. évfolyam-

Minőségbiztosítás és tanúsítás

VIZSGABEUGRÓ

- követelmény

- adatlap minták

- üres adatlapok

ELŐADÁSANYAGOK

Általános bevezetés

A minőségügy alapfogalmai

A vállalati minőségirányítási rendszer

Értékelemzés

Kockázatkezelés

Minőségirányítási módszer gyakorlati bevezetése

Vevői elégedettség és minőségügyi vonatkozásai

ISO és TQM

Tanúsítás és akkreditálás

EFQM és integrált irányítási rendszerek

ISO 9000- ISO 22000

 

 

HACCP

HACCP szükségessége

HACCP az élemiszerhigiéniában

HACCP története

A rendszer alapelvei

HACCP rendszer

Mikrobiológiai veszélyek

Fizikai és kémiai veszélyek

A nyersanyagban rejlő veszélyek

Biztonság és technológia

Tisztítás és fertőtlenítés

GMP és GHP

HACCP rendszer és alkalmazása

Veszélyelemzés és CCP meghatározás

Felügyelő eljárás

Validálás és verifikálás

Végrehajtás

Oktatás

HASZNOS KIEGÉSZÍTÉSEK

Hány út vezet a minőséghez?

Európa - minőség

Termék felelősség

GLP

A minőségbiztosítás alapelemei