vissza

MOGAAC


 

A Mosonmagyaróvári Gazdászok Atlétikai Clubja DiákSport Egyesülete jelenleg három szakosztályt működtet: női kézilabda, férfi kosárlabda és shotokan stílusú karate szakosztályt. A sportegyesület szabadidős sportcsoportokat is működtet aerobic, női kosárlabda, kispályás labdarúgás, röplabda és kondicionálás.
 

  • Kosárlabda: A férfi kosárlabda szakosztály a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokságokban játszik. A csapat az elmúlt időszakokban a bajnokság középmezőnyében végzett.


.
 

  • Kézilabda: A női kézilabda szakosztály a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokságban meghatározóan szerepel, hiszen a csapat az elmúlt időszakokban minden alkalommal érmes helyen zárta a bajnokságot.


 

 
 
 

  • Karate: A shotokan stílusú karate szakosztály 1985 -ben kezdte meg működését egyesületünkben. A szakosztály tagjai minden évben részt vesznek az övvizsgákon és a Magyar Karate Szövetség által jóváhagyott versenyeken. Az elmúlt időszakban nagyon jó eredményeket értek el a karatékák a magyar bajnokságokon, a nemzetközi versenyeken, és magas minősítéseket szereztek.

Azokban a sportágakban, amelyekben a DSE nem működtet szakosztályt, hallgatóinkat kiadjuk a városban működő sportegyesületek szakosztályainak.